Banaanikotkatutkimuksen seura ry

Havaintoraportit vuodelta 1999

Tammikuu 1999 cc.helsinki.fi:

Heips.lähestyn teitä arvon tutkijat.Työnne banaanikotkien tutkimisessa on jäänyt vaille riittävää huomiota.Henkeäsalpaavaa työskentelyänne on ollut ilo seurata.Onnea ja Eu tukirahoja vaan jatkossakin.Ps. Banaanikotka on Jyväskylän seudulla äärimmäisen harvinainen petolintu " luojan kiitos ".


Tammikuu 1999 cc.helsinki.fi:

Moi!! Olen viettänyt useita unettomia öitä miettien miten banaanikotka selviää suomen julmasta talvesta? Onko asiasta luotettavia tutkimustuloksia? Kiitos kuvamateriaalista , se on suorastaan mykistyttävä!! Voi olla, että jonain päivänä lähetän omaa varsin harvinaislaatuista kuvamateriaalia... Toivotan onnea jatkossakin tutkimuuksinne. T:Banaanikotkan ihailijat...


Huhtikuu 1999 hotmail.com:

pakko myöntää, ei niinkuin muuten linnut kiinnosta, mutta banaanikotkat vaikuttaa jo nimensä perusteella tosi vekkuleilta. Onko niiden rauhoittamista harkittu?


Huhtikuu 1999 sbox.tu-graz.ac.at:

Ehdottomasti laadukkain/kaukoviisain/informaatiosisältöisin saitti, johon olen surffailijan urallani törmännyt. Mikä on kivuttomin tie kavuta kunnioitetuksi tutkijaksi vai onko sellaista ? Entä esiintyykö lajia Itävallan maisemissa, jossa tätänykyä luuhailen?


Huhtikuu 1999 cc.helsinki.fi:

terve banaani


Huhtikuu 1999 cc.helsinki.fi:

kuinka suuri on suurin on isoin banaani ktka


Huhtikuu 1999 freenet.hut.fi:

terve


Huhtikuu 1999 freenet.hut.fi:

hellou banana


Toukokuu 1999 cc.helsinki.fi:

Hei! Olemme kaksi banaanikotkien suurta ihailijaa. Todella hienoa että joku on ottanut oikein asiakseen banskujen hyvinvoinnin. Itse olemme jo vuosien ajan tunteneet suurta tuskaa banaanikotkien surkean kohtalon vuoksi. Kiitoksia vielä kerran tästää hienosta ja arvokkaasta työstä. Tulemme jatkossa osoittamaan suurta kiinnostusta ja tukea asialle.

Vielä kerran kiitoksia, toivovat kaksi hieman tylsistynyttä (tai seonnutta) typyä, Päivi ja Natasa


Kesäkuu 1999 tpu.fi:

Moro! Tämä on sentään arvokasta (ja ehkä palkitsevaakin?) tutkimustyötä! Banaanikotkatutkimukseenne vastikään tutustuneena kiinnostaisi tietää joko seuranne on saatu rekisteröityä. - JuZZi


Elokuu 1999 cc.helsinki.fi:

tervehdys arvoisat banaanikotkatutkijat tervehdin ilolla sivujanne, koska lähes tulkoon kaikki luontoon liittyvät asiat ovat tuntuneet minusta aikaisemmin hyvin vierailta. Vasta käytyäni sivuillanne pääsin ennakkoluuloista ja kiinnostukseni banaanikotkatutkimuksesta heräsi. Niinpä laitan tämän keltanauhakam- panjabannerin kotisivuni linkkihakemistoon (http:gamma.nic.fi/~raunope/. erityisesti hieno kuvitus Aimo Nivaskan laatimassa johdannossa oli hyvä ja siitä ilmeni hyvin tämän harvinaisen lintulajin erityispiirteet. parhain bannaanikotkaterveisin Rauno Perttula


Syyskuu 1999 cc.helsinki.fi:

on teilläki vitu tyhmä nimi!!!!


Syyskuu 1999 cc.helsinki.fi:

no ette oo kovi puukkoi


Syyskuu 1999 cc.helsinki.fi:

Ihailuni Banaanikotkille! Kysymys: Mitä hyötyä minulle on Banaanikotkista?


Marraskuu 1999 cc.helsinki.fi:

opyjtyjmitrowsyrnrmbmrythjirtpiiiiiiiiiiiiii


Marraskuu 1999 merikoski.edu.ouka.fi:

Tässäpäs arvon banaanikotikille hieno lisä linkkilistaan: http://www.merikoski.edu.ouka.fi/~jupentti


Marraskuu 1999 mbnet.fi:

Kuopiossa havaittu banaanikotka, jonka laji epäselvä.Havainto tehty talvipakkasessa ulkona (ei huussissa).


Marraskuu 1999 cc.helsinki.fi:

Äitis täällä. Isäs näki banaanikotkan uamusella kottiin päen hiipiessään. Kotkista en tiiä, mutta joku havukka sillä ol kaenalossa.Lempovuarilta vuan terveisiä.Tunnetteks työ sitä? Hää tykkee bannaanikotkista.Lempo soekoon, jos ei kohta nävy bannaanikotkia tiällä päin.


Joulukuu 1999 cc.helsinki.fi:

tuorsniemestä on jo useana vuonna löytynyt puoliksi syötyjä banaaneja sekä mahdollisia banaanikotkan sulkia. Tämä viittaisi T.J.Uglesbybolin oppien mukaan pesintään. Olemme kuitenkin yhdessä K.Karwinin kanssa kumonneet T.J:n teoriat. Mutta ehkäpä Tuorsniemessä kuitenkin on ollut banaani kotkia, koska siellä on karhujakin. Terveisin M.Räppänä, K.Karwinin assistentti.


Joulukuu 1999 edu.lahti.fi:

Olen Biologian opettaja. Näin Banaanikotkan koulumme ruokalassa nyppimässä jätteitä. Kysyn teiltä arvoisat tutkijat onko tämä normaalia Banaanikotkalle??


Vuosi: 1995 1996 1997 1998 1999 2000

 

Terveiset Päivitetty 17.04.2001