Banaanikotkatutkimuksen seura ry

Havaintoraportit vuodelta 1995


Kesäkuu 1995 stuk.fi:

Päiväni on pelastettu kun löysin banaanikotkasivunne. Moni mieltäni pitkään askarruttanut asia loksahti kohdalleen. Tosin vielä jäi epäselväksi se, miksi noin vuosi sitten ostamani banaanijäätelöpaketti oli revennyt (revitty) ja aukoista oli selvästi kaiveltu jäätelöä. Voisiko kyseessä olla banaanikorppikotka? Paketin kannessa oli banaanin kuva.


Kesäkuu 1995 helsinki.fi:

Olen huolestunut B-kotkien rengastustoimenpiteistä - miten voin toimia tätä julmuutta edesautta matta?

 


Heinäkuu 1995 delilah.tky.hut.fi:

Banaanikotkista kiinnostuneena tiedustelisin miten on mahdollista, että banaanikotkat käyttävät kantovaljaina appelsiininnahkaa. Appel- siinithan ovat niiden vihollisia. Yleensä eläinkunnassa kai uhri ei käytä vihollisen hmmm... osia hyväkseen? Vai pääsevätkö banaani- kotkat joskus yllättämään appelsiinin ja tappamaan sen? Nimim. kiinnostunut


Elokuu 1995 karhulanvaara.fi:

Arvoisat banaanikotkatutkijat! Kunnioitan suuresti tärkeää työtänne banaanikotkien hyväksi. Jos tarvitsette minkäänlaista apua, älkää epäröikö ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Sateetonta syksyä toivottaen,


Syyskuu 1995 mediacenter.kuopio.fi:

Banaanikoktkia en ole kyllä koskaan nähnyt, joten tuo teidän havainnollistava sivunne oli tarpeen. Haluaisin nähdä yhden banaanikotkan livenä, mutta täällä Kuopiossa ei ole sattunut havaintoja niistä. Ehkäpä minäkin joskus näkisin banaanikotkan. Jos Kuopioon on tulossa banaani kotkia niin olisitteko niin ystävällisiä, että ilmoittaisitte niistä minulle. Kuvista huomasin, että banaanikotkat eivät ole suinkaaan suuria petolintuja, mutta kuitenkin aika vaarallisen näköisiä. Haluaisin tietää onko niistä vaaraa ihmisille. Pälkään näet pikkulapsien puolesta, niin moni vaara uhkaa heitä.

Terveisin banaanikotka fani: x


Syyskuu 1995 mediacenter.kuopio.fi:

SE ON MORO!!! Ostin eilen uuden haulikon ja siihen panoksia. Sitten lähdin metsään samoilemaan ja kappas vain, törmäsin banaanikotkaan. Latasin haulikkoni ja tusautin, mutta valitettavasti ammuin ohi. Ensi kerralla en aio ampua ohi, vaan nautin (ehkä) herkullisen banaanikotkapäivällisen.


Syyskuu 1995 UTU.FI:

TEITIN SIVUT OLI OIKEIN OPETTAVAISIA JA NIISTÄ TULLEE OLEMAAN LUJASTI ILOA TEHDESSÄNI TULEVAA LOPPUELÄMÄÄNI VARTEN VAADITTAVAA NK. LOPPUTYÖTÄNI.ILOLLA OTTAISIN VASTAAN MATSKUA NÄISTÄ KIEHTOVISTA LINTUSISTA KOSKA LUULEN


 
Syyskuu 1995 helsinki.fi:

Arvoisa ylipaabanaani. Olemme alan harrastuksesta ihastuneina tehneet suuren havainnon banaanikotkista. Valitettavasti emme ole viela saaneet hienoa valokuvaamme digitoitua, mutta pyrimme saamaan todistusaineiston Teille mahd. nopiaan. Toivottaa, alan harrastajia.


Syyskuu 1995 helsinki.fi:

Herra paabanaani. Olemme tehneet suuren ja jarkyttavan banaanikotkahavainnon. Juuri saamamme kuvan todistaessa voimme todeta etta banaanikotkat ovatkin suuria ja verenhimoisia verensyojia. Oheinen kuva kertoo ja todistaa taman. Paniikkimielialan valttamiseksi on mielestamme syyta tarkoin harkita julkaistaanko kuva valtakunnallisessa mediassa. Lajinmaarityksesta emme viela ole varmoja, joten tutkijoiden olisikin yhdistettava voimavaransa, jotta saataisiin selville onko kyseessa aivan uusi banaanikotkalaji vai onko tama vain hairiintyneiden yksiloiden brutaali mielenilmaus.

Saaliiksi joutunut koira (tod.nak.) tietojemme mukaan pystyi vain vaivoin valttamaan julman kohtalonsa kahden appelsiinin ilmestyttya nakyviin ja hatistettya banaanikotkat pois uhrinsa kimpusta. Kuva on otettu Wiikin lintulahden ulkoilualueella 24.9.1995 klo 21.07 satunnaisen lintutarkkailijan toimesta (kyseinen henkilo on jo maksettu hiljaiseksi!).

Toivomme vastausta lajinmaaritykseen ja mahdollisten toimenpiteiden varalle. Innokkaat banaanikotkatutkijat. KF, MV, KN


Lokakuu 1995 nordic.pp.fi:

Lämpimät kiitokset siitä suuresta baanaanikotkien tukmimustyöstä sekä julkaisutoiminnasta kotkien hyväksi, joita tosiaan ei uskottu olevan olemassakaan. Jos mahdollista, liittyisin tähän kunnianarvoiseen Banaanikotka yhdistykseen.


Lokakuu 1995 cc.tut.fi:

Merkittävä kivikautinen banaanikotka löydös !!! Oletteko muuten tulleet kattelleeksi Kalevala Koruja ? Erityisesti kiinnostusta herättää koru nimeltä Hattulan Lintu (Hattula ???). Kyseessähän on ilmiselvä banaanikotka. Oletan, että te mestaritutkijat pystytte jopa määrittelemään ko. banaanikotkan lajin korua tutkittuanne. Korussa on ilmeisesti hieman banaanikotkien magiaa, silla sen myönteiset vaikutuksen ovat heti näkyvissä vaimossa, joka sai korun.


Marraskuu 1995:

ONKO ENÄÄ HULLUMMASTA KUULTU. ONKO PÄÄSSÄNNE JOTAIN VIKAA?


Joulukuu 1995 ytol.fi:

HELLO BANANAMAN I want to know more how they spent time at the dark side of moon, and how they which style they use to have sex, do they that as normal birds, or is it abnormal.. This is very interesting cyberhome! What an earth you are doing there?


Joulukuu 1995 swob.dna.fi:

Vilpitön kunnianosoitus erinomaisesta tutkimustyöstä. Oletteko mahdollisesti yhteistyössä TKK:n hypermystiikan laboratorion kanssa?


Joulukuu 1995 sci.fi:

Linnainmaan ala-asteella (Tampere) on havaittu banaanikotkayhdys- kunta, joka pesii toistaiseksi opettajanhuoneessa. Väitetään että rehtorin kansliassa on nähty myös latvabanaanikotka. Täällä Aimo Surakka , rehtorin ikkuna.


Joulukuu 1995:
Päsgamyn! Estis esö ni bösö! Eksgit y hiujl!
 

Joulukuu 1995 nmp.nokia.com:

Epamaaraisia keltaisia kotkalintuja havaittu Winkfieldin pelloilla 8.5.1996. Tarkka lajinmaari tys ei ole viela suoritettu.


Vuosi: 1995 1996


 

Terveiset Päivitetty 13.04.2001